Nova ponudba in vabilo sadjarjem

datum: 22.05.2013

kategorija: Novice

Sezona češenj na Vipavskem se je začela z majhno zamudo in v nekoliko okrnjeni, vendar zato nič manj sladki obliki. Češenj bo dovolj za zobanje, pa tudi za kakšen drugi namen. Na novo se je med sadjarje vpisal Dragan Vrtovec iz Vrtovč, ki poleg češenj ponuja tudi druge sorte sadja.

Sadovnjaki Dragana Vrtovca iz Vrtovč, foto Bojan BizjakDragan Vrtovec iz Vrtovč ima v svojih sadovnjakih pestro ponudbo sadja. Trenutno so aktualne češnje – od najzgodnejših do najbolj poznih sredi junija. Sadna drevesa neguje skupaj s partnerko Almo, iz njunih sadovnjakov segajo prelepi razgledi po vsej Vipavski dolini in še dlje. Poleg češenj imata v ponudbi tudi fige, kaki in celo vedno bolj redke nešplje.

Dragan pa je tudi velik poznavalec okoliških krajev in njihovih zgodb – pustite se mu zapeljati po starodavnih poteh in v našo preteklost.

Sadovnjaki Dragana Vrtovca iz Vrtovč, foto Bojan BizjakDragan in Alma sadje pridelujeta na Vrtovčah, pokličete ju lahko na 031-889-622.

Na pripetih fotografijah so sadovnjaki Dragana in Alme.

Povabilo sadjarjem

Če sadje pridelujete na območju občine Ajdovščina in bi želeli vašo ponudbo vpisati na spletno stran www.soncno-socno.si, se oglasite preko e-pošte sanda.hain@ajdovscina.si, ali pa pokličite na 05/36 59 155. Objava je brezplačna!

Sadovnjaki Dragana Vrtovca iz Vrtovč, foto Bojan BizjakPrav tako bomo veseli novic iz vaših sadovnjakov, ali pa nasvetov, kako uporabiti sadje, informacij o sadju in podobno. Z veseljem bomo vaše informacije objavljali na spletni strani.

Eno bogato sadno leto vam želimo!

Sadovnjaki Dragana Vrtovca iz Vrtovč, foto Bojan Bizjak

 

 

 

 

 

Sadovnjaki Dragana Vrtovca iz Vrtovč, foto Bojan Bizjak