Nova embalaža za sadje

datum: 15.04.2013

kategorija: Novice

Z najmodernejšimi prijemi grafičnega oblikovanja bodo v drugi polovici meseca maja izdelane nove embalaže za prodajo sadja na drobno. Tokrat gre za manša pakiranja.

Nova embalaža - majhne košarice, škrtocSodobna in kreativna oblika embalaže pomeni popestritev vaše prodaje. Tako boste lahko kupcem ponudili sadje tudi v manjših pakiranjih, kot sta obstoječa platojčka za sadje. Na kmečki  tržnici, bo vaše prodajno mesto na račun novih embalaž tudi bolj zanimivo in za kupce privlačno. Da bi vam omogočili prodajo v kar najširšem razponu gramatur, pa bomo za vas izdelali še papirnato vrečko.
Vse tri nove embalaže bodo potiskane v podobi blagovne znamke Sončno-sočno. Izdelala jih je oblikovala Silva Vovk Kete, ki je tudi avtorica znaka so(n)čno ter snovalka prvih dveh platojev.


Košarica za sadje bo narejena iz valovitega kartona in primerna za prodajo cca 2,5 kg najrazličnejšega sadja in plodov.
Dimenzija košarice: 24 cm x 30 cm x 150 cm. Enostavna za ročno sestavljanje doma ali na prodajnem mestu.

Manša embalaža za drobno sadje ali sadje za malico bo narejena iz 350 g karona. Lahko ročno sestavljiva. Embalaža je sestavljena iz posodice v katero lahko damo cca 300 g sadja in pokrova. Dimenzija 14cm x 16 cm x 8 cm. Šert posodic je možno vstaviti v nizek plato za sadje.

Papirnata vrečka
dimenzij  17 cmx35 cm x 12 cm. Zelo uporabna za različne gramature do 500g po želji kupca .